Powered by Smartsupp
PROVOZ PŘERUŠEN

Kuře Korma s rýží basmati

Kód: 203 303 Zvolte variantu
259 Kč 339 Kč od 259 Kč 259 Kč bez DPH 339 Kč bez DPH od 259 Kč bez DPH
Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
Porce
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
20.5.2024 20.5.2024 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuře Korma s rýží basmati

 

 

115 g (400 g finálního jídla)
173 g (600 g finálního jídla)
 

Užívej si na cestách minimim váhy a maximum chuti

Kuchaři od základu poctivě uvařené jídlo ze 100% přírodních surovin, které následně sušíme mrazem pomocí naší unikátní metody Vacuum-Dried/Tasty. Jídlo si díky ní zachová svou přirozenou chuť, vůni i nutriční hodnoty. Navíc snížíme jeho váhu až o 80 % váhy výsledné porce. Lightweight Adventure Menu pak stačí jednoduše zalít horkou vodou. Po rehydrataci nepoznáš rozdíl a jídlo si vychutnáš stejně, jako by bylo právě čerstvě uvařené.

I v těch nejtěžších podmínkách se můžeš lehce najíst stejně dobře jako v restauraci!

O jídle

Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítit řadu přísad jako je skořice, zázvor, citron, kayenský pepř. Všechny přísady se spojí v jeden neopakovatelný vjem.

Složení 

Kuřecí prsa ( 30%), voda, rýže basmati (12%), smetana (mléko), cibule, kokosové mléko, rýžová mouka, kukuřičná mouka, strouhaný kokos, řepkový olej, sůl, cukr, garam masala, římský kmín, skořice, kayenský pepř, kurkuma, česnek, citron,zázvor, sušený zázvor.

Informace pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku.

Nutriční hodnoty

  100 g

STANDARD

porce

BIG

porce

Energetická hodnota kcal 139 556 834
Energetická hodnota kJ 585 2340 3510
Tuk g 6,3 25,2 37,8
Nasycené tuky g 4,5 18,0 27,0
Bílkoviny g 7,3 29,2 43,8
Sacharidy g 15,2 60,8 91,2
Cukry g 2,0 8,0 12,0
Sůl g 1,1 4,4 6,6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: